نام اصفهان با صنايع‌دستي در جهان شناخته مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان در آيين گراميداشت استقرار معاونت صنايع‌دستي و پژوهشکده هنرهاي سنتي در اصفهان اظهار داشت: ما ايرانيان هميشه براي مادرانمان ارزش خاصي قائليم براي همين بازگشت صنايع‌دستي را به دامان مادرش بايد جشن بگيريم.

وي اضافه کرد:‌ اين آرزوي همه ما است که روزي برسد درب چاه‌‌هاي نفت را ببنديم و بر توليداتي تکيه کنيم که رونق بخش اقتصاد غير نفتي ما هستند.

معاون صنايع‌دستي کشور افزود:‌ وجود بيش از 10 هزار اثر تاريخي در استان اصفهان که در اکثر آن‌ها جلوه‌هاي بي بديل صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي قابل مشاهده است دليل بزرگي بر حضور معاونت صنايع‌دستي در اصفهان است.

دانيالي با بيان اينکه حضور صنايع‌دستي در پايتخت فرهنگ و تمدن اسلامي نه تنها براي کشور بلکه در خاورميانه نيز مي‌تواند يک الگو باشد، گفت:‌ با اجراي اين طرح اصفهان در عرصه‌هاي مختلف داخلي و خارجي با صنايع‌دستي شناخته خواهد شد.

وي بيان داشت: هنرمندان و صنعتگراني در استان اصفهان مشغول به فعاليت هستند که مي‌توانند با همکاري خود با معاونت صنايع‌دستي کشور سرلوحه ساير فعالان اين عرصه باشند.

اين استاد دانشگاه تأکيد کرد: بخش اعظم هنرمندان صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در اصفهان فعاليت مي‌کنند که بايد به عنون منابعي ارزشمند ياريگر ما در انجام امور مختلف باشند.

معاون صنايع‌دستي با اشاره به اينکه همه ما آرزو مي‌کنيم روزي برسد که نام ايران با هنرمندانش در جهان جاري شود، اظهار داشت: اين روز با همتي که در هنرمندان سراسر کشورمان سراغ داريم، نزديک است.

تمهينه دانيالي افزود:‌ معاونت صنايع‌دستي در حرکتي پيشتازانه نسبت به ساير معاونت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي در رسيدن به اين هدف مهم گام‌هاي ارزنده‌اي برداشته است.

وي يادآور شد: با همکاري تمامي هنرمندان و تلاشگران عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به اصفهان آمديم تا اين بخش را به جايگاه حقيقي برسانيم.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389051211